Julkaistu

Mönkijän renkaat järkihintaan!

Mönkijän renkaat netistä

Mönkijän renkaat netistä edulliseen hintaan

Tilaamme kaikki tuotteet suoraan Keski-Euroopasta, jossa hintataso on paljon halvempi. Siirrämme hintaedun suoraan teille hyvät asiakkaat. Saatavilla on paljon renkaita tieliikenteeseen sekä maastoon. Rengaskokoja on saatavilla useita 4″ jopa 17″ asti. Rengasmerkkejä on mm. ITP, Duro, Kenda ym.

Tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista!

Toimii seuraavasti:
1. Valitse haluamasi tuote
2. Lisää se ostoskoriin
3. Mene kassalle
4. Maksa tuotteet käyttämällä maksupainikkeita

Oikein mönkijän renkaiden valinta

Mönkijän renkaita on markkinoilla monenlaisia ja eri kokoisia. Tarjolla on runsaasti rengaskokoja, merkkejä ja malleja. Oikeat renkaat valitset parhaiten käyttötarkoituksen mukaan. Oikean rengaskoon saat selville rekisteriotteesta tai vaihtoehtoisesti katsomalla nykyisten (toimivien) renkaiden koot.

Mönkijän renkaissa on eroja

Ply Rating (PR) tarkoittaa kankaiden määrä renkaassa. Mitä enemmän kankaita/kerroksia on, sitä kestävämpi ja jäykempi mönkijän rengas on. Suuri PR merkintä antaa renkaalla myös enemmän suojaa iskuja ja puhkeamista vastaan. Radiaalirengas sopii hyvin tieliikenteeseen ja tasaiselle pinnalle. Vyörengas joustaa paremmpin vaikeimmissa olosuhteissa.

Mönkijän renkaat netistä edullisesti
Share
Julkaistu

Journey P357 mönkijän rengas, loistava kuviointi & hyvä pito

Mönkijän renkaat netistä Journey P357

Journey P357 mönkijän rengas on loistava valinta yleisrenkaaksi. Tämä malli antaa pitoa ja kestää kovaakin käyttöä. Renkaan kuvio ja rakenne antaa pitoa vaihtelevissa maastoissa. Tämä mönkijän rengasmalli on hyväksytty myös tieliikenteeseen. Katso tämän rengasmallin koot ja hinnat suoraan tästä: https://www.monkijan-renkaat.com/?s=P357&post_type=product

Laaja valikoima mönkijän renkaita netissä. Tarjoamme todella hyvän valikoiman mönkijän ja pienkoneiden renkaita. Kaikki rengastoimitukset aina perille asti varmalla toimituksella. Olemme toimineet mönkijän rengaskauppana jo vuodesta 2011.

Share
Julkaistu

Sunf A-048 maastoon ja tieliikenteeseen. Katso hinnat ja rengaskoot!

sunf a048 mönkijän rengas

Aggressiivinen Sunf A-048 mönkijän rengas toimii kaikissa olosuhteissa. Se taipuu hyvin maastoon ja tieliikenteeseen. Tällä renkaalla pärjää siis hyvin kadulla ja poluilla. Suuret kuviopalat antavat tehokkaan pidon vaihtelevilla pinnoilla. Rengas liikkuu tasaisellakin suhteellisen tasapainoisesti. Edullinen hintataso ja runsas kokovalikoima: SUNF A-048

Kaikki mönkijän renkaat aina edullisesti ja varmalla toimituksella. Meiltä löydät renkaat mönkijään, pienkoneisiin sekä leikkureihin. Voit valita runsaasta kokovalikoimasta juuri sinulle sopivan renkaan. Käytä rengashakua ja tee rengastilaus jo tänään. Mönkijän renkaat netistä!

Share
Julkaistu

Paljon mönkijän renkaita: tieliikenteeseen ja maastoon! Valitse omasi, toimitus ympäri Suomen.

Mönkijän halvat nettirenkaat

Meidän laajasta mönkijän rengasvalikoimasta löydät varmasti juurin sinun mönkijään sopivat renkaat. Meidän kokovalikoima on laaja ja se kattaa melkein kaikki mönkijän rengaskoot. Tarjolla on useita eri rengasvalmistajia ja niiden eri rengasmalleja. Kaikki mönkijän renkaat netistä edullisesti ja varmalla toimituksella ympäri Suomen.

Rengasvalikoimasta löytyy mm. seuraavia rengasmerkkejä: ITP, Duro, Kenda, Maxxis, Journey ja Roadguider. Kaikilla mönkijän renkailla on asianmukaiset valmistajan takuut. Varmaa mönkijänrengaskauppaa jo vuodesta 2011. Renkaita voit selailla rengaskoon mukaan ”rengashaulla”. Haku listaa kaikki saatavilla olevat renkaat hintoineen.

Meiltä myös ruohonleikkurin ja pienkoneiden renkaat. Nekin löytyvät rengashaulla. Pienkoneiden renkaita löytyy useita eri merkkejä ja malleja. Kokovalikoima on laaja.

Share
Julkaistu

Roadguider GF03 – ATV, UTV käyttöön!

Roadguider GF03 mönkijän renkaat

Roadguider GF03 on monipuolinen maastorengas mönkijäkäytöön. Tämä rengas sopii useille eri alustoille. ATV, UTV ja Golf autoihin. Renkaan kuvio antaa pitoa ja on vakaa ajettava. Tämäkin mönkijän rengas edullisesti meidän rengaskaupasta. Toimitamme kaikki renkaat ympäri Suomen. Laajin valikoima edullisimpaan hintaan.

Roadguider GF03 rengasta on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa. 4PR rakenne kestää kovaakin käyttöä. Katso tästä Roadguider GF03 hinnat ja koot: https://www.monkijan-renkaat.com/?s=ROADGUIDER+GF03&post_type=product

Share
Julkaistu

SUNF A-040 järeä mönkijän yleisrengas! Hyväksytty tieliikenteeseen.

Sunf A 040 mönkijän rengas

Järeä yleisrengas Sunf rengasvalmistajalta. Sunf A-040 toimii kaikissa olosuhteissa ja monenlaisilla pinnoilla. Nappulat puhdistuvat itsestään ja antavat hyvän pidon pehmellä alustalla. Tämä rengasmalli on hyväksytty tieliikenteeseen, joten se on hyvä valinta tieliikennemönkijöille. Katso tästä kaikki rengaskoot ja hinnat: https://www.monkijan-renkaat.com/?s=SUNF+A-040&post_type=product

#monkija
#renkaat
#sunf

Share
Julkaistu

DURO DI2042 Power Grip – Järeää pitoa ja smuutia menoa!

Duro DI2042 mönkijän renkaat

Duro DI-2042 Power Grip mönkijän rengas saatavilla meidän rengaskaupasta edullisesti ja varmalla toimituksella. Duro DI-2042 Power Grip toimii monenlaisella pinnalla antaen varman pidon ja tasaisen kyydin. Tämä rengas sopii mainiosti UTV käyttöön. Kokoja on saatavilla maltillisesti 14″ ja 15″ vannekoossa.

Katso tästä kaikki saatavilla olevat rengaskoot hintoineen: https://www.monkijan-renkaat.com/?s=DURO+DI2042&post_type=product

Me toimitamme kaikki mönkijän renkaat ympäri Suomen. Toimitusaika on ollut keskimäärin 4-5 arkipäivää asiakkalle, eli uudet renkaat on mahdollista saada jo alle viikkossa. Selaa runsasta mönkijänrengas valikoimaamme netissä.

Share
Julkaistu

Paljon hyviä mönkijän renkaita kokoluokassa 12″ – Katso edulliset hinnat!

Mönkijän netti renkaat halvalla

Mönkijän renkaiden valikoima on laaja meidän rengaskaupassa. Meiltä löytyy mönkijän ja pienkoneiden renkaita 4″ aina 17″ asti. Rengaskokoja on saatavilla paljon, melkein jokaiseen mönkijään. Saatavilla on myös paljon eri rengasmerkkejä ja malleja. Osa renkaista sopii tieliikenteeseen ja osa maastoon. Valitse omat mönkijän renkaat meidän mönkijän rengaskaupastamme. Edulliset hinnat ja laajin tarjonta.


Hyvä valikoima 25X8-12″ renkaita

tai vaikkapa


Myös kokoluokassa 25X10-12″ löytyy hyviä mönkijän renkaita:

Tai esimerkiksi:

Mönkijän renkaat netistä!

Share
Julkaistu

Carlisle AT489 – Erinomainen yleisrengas mm. Polaris and Artic Cat mönkijöille!

Carlisle AT489 mönkijän renkaat

Carlisle AT489 on mainio yleisrengas mönkijään. Se toimii useimmilla pinnoilla ja on hyväksytty myös tieliikenteeseen. Sopii hyvin myös traktorimönkijöille. Tästä rengasmallista löytyy useita kokoja, katso tästä rengaskoot ja hinnat: https://www.monkijan-renkaat.com/?s=AT489+&post_type=product

Tämä rengasmalli on suhteellisen kevyt, mutta kuitenkin kestävä. Pintakuvio poistaa tehokkaasta likaa ja mutaa. Hyvä pito kaikissa olosuhteissa. Allterrain malli.

Share
Julkaistu

Mönkijän renkaiden lisäksi meiltä löytyy myös sisäkumeja!

Mönkijän sisäkumet

Mönkijän sisäkumet netistä edullisesti renkaiden oston kylkeen. Meidän rengaskaupasta löytyy laaja valikoima sisäkumeja mönkijän renkaille. Tarjolla on kokoja 4″ ylöspäin. Voit tilata sisäkumet rengastilauksen yhteydessä, jolloin ne tulee samaan aikaan kun renkaatkin.

Sisäkumivalikoima on laaja ja voit tarvittaessa kysyä apua oikean koon valitsemisessa. Tästä pääset sisäkumivalikkoon https://www.monkijan-renkaat.com/?s=tube&post_type=product

Mönkijän renkaat netistä edullisesti
Share